Blog

Drugi o nama

Sa gosp. Vilom sam se upoznao na preporuku radnog kolege i moram istaći da su moja očekivanja nadmašena. Gosp. Vila je vrlo strpljiv i stručan advokat i svakako da ću ga preporučiti svojim prijateljima.

Smajl Breko, Živinice


Izuzetno sam zadovoljan uslugama gosp. Vile, te bih svakako istakao ozbiljnost i studioznost u analizi mog predmeta, te pravnim savjetima koje sam dobio.

Jasmin Hadžiefendić, Sarajevo


Kontakt informacije

Akcija Buyer: Uvažene žalbe advokata

15
jun

Vijeće sarajevskog Kantonalnog suda uvažilo je žalbe advokata Edina Arslanagića, Šefika Handžića, Hasana Šepe, Amara Arslanagića, Samira Telibečirevića, Aide Selvić, Izeta Arslanagića i Jasmina Šepe, te je prijedlog za određivanje pritvora vraćen sudiji na novo razmatranje.

Ovo je za Oslobođenje potvrdio Nermin Vila, advokat Amara Arslanagića. Uhapšeni u akciji Buyer u pritvoru su od kraja maja. Sudija Husein Delalić je odlučio da postoje osnovi sumnje za određivanje pritvora, a na ovo su rješenje svi advokati uložili žalbe, tražeći da se njihovi klijenti zbog nepostojanja osnova sumnje puste na slobodu iz pritvora ili da im se eventualno odrede mjere zabrane.